Yksityinen hammaslääkäri helsingin töölössä

Hammaskeijut Oy palvelee sinua ilomielin.
Ota yhteyttä: (09) 44 8144

Meidän tarinamme

Hammaskeijut on vuonna 1995 perustettu kahden hammaslääkärin ja kahden hammashoitajan pieni kodinomainen vastaanotto Helsingin Töölössä. Olemme yksityinen yritys emmekä kuulu hammashoitoketjuihin.

Olemme toimineet yhdessä työkavereina ja työpareina jo vuosia, mikä vaikuttaa vastaanottomme rentoon ja iloiseen ilmapiiriin. Tunnemme potilaamme ja potilaamme tuntevat meidät.

Toiminta-ajatuksemme on helppo lähestyttävyys, henkilökohtainen, ystävällinen ja laadukas palvelu sekä mahdollisuus päästä nopeasti hoitoon.

Johanna Leppänen

Olen valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 1989 ja työskennellyt siitä lähtien yksityishammaslääkärinä. Perustin Hammaskeijut Oy:n Töölöön vuonna 1995.

Potilaiden kohtaaminen on työssäni antoisinta. Psykologia kiinnostaa minua ja hoidan mielelläni myös pelkopotilaita. Olen suorittanut psykoterapeuttiset valmiudet- opintokokonaisuuden. Vapaa-ajallani luen kirjoja ja pelaan tennistä. Olen suorittanut Asahi terveysliikunnan ohjaajakoulutuksen.

Marja Mikkonen

Valmistuin hammaslääketieteen lisensiaatiksi vuonna 1988 Helsingin Yliopistosta. Vuodesta 1991 olen toiminut yksityishammaslääkärinä ja tällä hetkellä pidän omaa vastaanottoa Hammaskeijuissa Töölössä.

Työn ohella opiskelen funktionaalista lääketiedettä ja ravitsemusta; olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta yksilön terveyteen ja sairauteen. Harrastuksiini kuuluu liikunta eri muodoissa, mieluisimpina koripallo ja asahi. Valmistuin asahi-ohjaajaksi 2016.

Sari Takala

Valmistuin hammashoitajaksi vuonna 1991. Olen työskennellyt Marjan kanssa vuodesta 1992 ja Hammaskeijuissa vuodesta 2006.

Harrastukseni ovat kuntosalilla käyminen ja koiran kanssa ulkoilu

ajanvaraus ja yhteystiedot

Hammaskeijut Oy
Soita ja varaa aika

(09) 44 81 44

Toivomme ensisijaista yhteydenottoa puhelimitse, koska voimme tällä tavoin selvittää hoidontarpeesi parhaiten.

Voit kuitenkin lähettää meille myös sähköpostia:
johanna.leppanen[at]hammaskeijut.fi
marja.mikkonen[at]hammaskeijut.fi

Aukioloajat

Palvelemme joustavasti ja tarjoamme myös ilta-aikoja sopimuksen mukaan.

OSOITE

Töölönkatu 15 E 104, 6 krs.
00100 HELSINKI

helposti perille

Vastaanottomme sijaitsee Helsingin Töölössä hyvien yhteyksien päässä.

Meille on helppo tulla raitiovaunulla, bussilla tai omalla autolla. P-Töölö osoitteessa Töölönkatu 23-25 sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

@ Hammaskeijut Oy 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

|  Tietosuojaseloste